ВАШИЯТ ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР ЗА НОВИ ИНВЕСТИЦИИ ИЛИ РАЗШИРЕНИЕ
Какво Казват Нашите Партньори

Промишлена и индустриална зона „Куклен“ е с площ от 250 дка и се намира на артерията Пловдив-Смолян, най-прекият път към Егейско море, а също и само на километър от летище Пловдив. В тази зона, освен локацията, има висока концентрация на висококвалифицирани оператори на машини и съоръжения, на технологични и автоматизирани процеси. Съществува много голям потенциал за развитие, както за инженерните, така и в технологичните области.

Nikola Dobrev - Chairman of BD KCM 2000 Group

Аз лично участвах в решението да избера това място тук. Индустриалната зона вече беше развита, така че нямаше нужда да се прави нищо и можехме да започнем веднага с нашия проект.

Peter Simon - Cluster manager for Romania and Bulgaria ABB Group

Когато през 2000 г. избрахме местоположението на това предприятие, взехме под внимание няколко фактора. Това бяха наличието на висококвалифициран персонал, който има техническо образование, присъствието на доставчици за бъдещо производство, конкурентната цена на труда и възможността да се завладеят пазарите на Източна Европа.

Hristo Georgiev - Managing Director Liebherr Hausgeräte Bulgaria

Имахме няколко причини да изберем индустриалната зона Марица, село Радиново: първо от инфраструктурна гледна точка, местоположението е много подходящо. Също така и логистично, тъй като ние сме глобална фабрика на Schneider Electric, от нея ние доставяме до останалата част на света. Друга важна причина е наличието на квалифицирана работна ръка.

Radoslav Koshkov - Vice President LifeSpace Business, Schneider Electric
Последни Новини
Тракия икономическа зона - правилният избор за инвестиционна среда
Как конструираме вашия индустриален дом?
С над 20 годишен опит, с площ от 10 700 000 м² и повече от 2 млрд. евро инвестиции, Тракия Икономическа Зона е най-големият индустриален проект в Източна Европа.

Защо да инвестираш в Пловдив?

  • Автомобилна индустрия Пловдив
    Автомобилна индустрия Пловдив
  • Пловдив - Инвестиционна и Технологична дестинация 2019
    Пловдив - Инвестиционна и Технологична дестинация 2019
  • Trakia Economic Zone Brochure
    Тракия Икономическа Зона - Брошура

Индустриални зони

Компании