ПОКАНА за най-големия тийм билдинг – LIEBHERR Business Run Plovdiv

ПОКАНА за най-големия тийм билдинг – LIEBHERR Business Run Plovdiv

Уважаеми дами и господа!

Имам удоволствието да ви поканя да се включите в най-голямата корпоративна щафета и тийм билдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv, която ще се проведе за четвърти път в Тракия икономическа зона на 3 октомври /неделя/ 2021 г. от 10 часа.

Едно от най-мащабните аматьорски спортни събития стартира през 2013 г. в Бизнес Парк София, а през 2017 се реализира за пръв път и в Пловдив. В последното издание на Либхер Бизнес Рън Пловдив участваха над 35 мултинационални фирми с близо 300 състезатели-любители. В състезанието се включиха, както компании от ТИЗ, така и от Варна и София. След година прекъсване, заради пандемията от COVID-19, очакваме отбори от цялата страна да участват в най-голямото фирмено бягане. Организатори на надпреварата са Спортен клуб „Бегач“ и фирма Liebherr в партньорство с Пощенска банка, MetLife и Vivacom. Състезанието се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“. Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени за Комплекса за ранно детско развитие в Пловдив на фондация „За нашите деца“. През 2019 г. Центърът за психологическа помощ „Феникс“ и пловдивският център за деца и родители към фондация „За нашите деца“ получиха над 4000 лева от Liebherr Business Run Plovdiv.

Business Run е най-големият тийм билдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбори от фирми. Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега. Състезанието ще се проведе по затворено трасе около завода на LIEBHERR, като 1 обиколка е 2 км. Всеки състезател прави по 2 обиколки. Трасето няма изкачване/спускане.

Отборът – победител печели ваучери за техника от Liebherr. Първите 3 отбора ще получат специално изработени статуетки и подаръци от партньорите на надпреварата, а за най-бързия женски тим е приготвена изненада.

Регистрацията е отворена за фирми от цялата страна. Желаещите могат да запишат отбор на сайта на събитието: https://plovdiv.businessrun.bg/. Компаниите от „Тракия икономическа зона“ ползват 10% отстъпка за участие като напишат код „TRAKIA10“ при регистрацията.

Цената за участие на 1 отбор от 4 души е 240 лева /с ДДС/ при регистрация до 22 август, 300 лева /с ДДС/ – до 19 септември и 360 лева /с ДДС/ – до 1 октомври. Една фирма може да запише повече от 1 отбор.

Освен основното състезание се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 16 години от 12:30 часа в същия ден. Цената за участие е 19 лева на дете. Регистрацията за Kids Run Business е индивидуална и отделна от голямото състезание.

Всеки участник в Либхер Бизнес Рън Пловдив получава стартов пакет, електронно времеизмерване и щафета с чип, обяд на място, сертификат за резултата на фирмата и подаръци от организаторите и спонсорите, индивидуален медал от състезанието при финиширане.

Благодаря за вниманието!

Надявам се да се включите в „най-големия тийм билдинг в България“, който за четвърти път е с пловдивски адрес! Спортът е една от важните социални спойки на обществото – нека чрез LIEBHERR BUSINESS RUN открием нови приятелства и партньорства.

По въпроси за организацията търсете Еленко Еленков от Спортен клуб „Бегач“ на 0887347658.