Безплатно обучават конструктори в Пловдив

Безплатно обучават конструктори в Пловдив

Статия от: podtepeto.com 

Автор: Екип на Под Тепето – Наистина Пловдив 

Линк към статия

Придобиването на знания за основите на CATIA дава възможност на завършилите курса да работят като конструктори на машиностроителни детайли и машини във фирми от автомобилостроенето и машиностроенето в Тракия икономическа зона

Безплатен курс за желаещи да научат основите на софтуерната програма CATIA започва в Пловдив от 02.03.2020 г. Организатор на обучението е фирма Хайкад Инфотех, представител на Дасо Системс /Dassault Systemes/ – най-големият софтуерен концерн в света. Курсът ще е с продължителност 4 дни, общо 32 часа и ще се проведе в офисите на Хайкад Инфотех на Кукленско шосе от CATIA инструктори с дългогодишен опит. За по-голяма ефективност обучаваните ще са максимално 8 души, уточни Спасена Генчева, управител на фирмата.

Придобиването на знания за основите на CATIA дава възможност на завършилите курса да работят като конструктори на машиностроителни детайли и машини във фирми от автомобилостроенето и машиностроенето. Именно такива кадри непрекъснато търсят компаниите от Тракия икономическа зона – най-мащабната и устойчиво развиваща се индустриална зона в Източна Европа.

Хайкад Инфотех е обучила голяма част от конструкторите, работещи днес с програмата CATIA в България. Бройката им вече е над 600. Доброто заплащане на тези специалисти не е тайна за никого. Придобиването на квалификация за работа с CATIA не е еднократен процес. По-високата квалификация, съответно води и до по-високо възнаграждение.

„Обучаваме кадри, но и подпомагаме университетите чрез предоставяне на лицензи и организиране на безплатни семинари“, посочва още Спасена Генчева. Тя кани заинтересованите студенти и ученици да се възползват от безплатния курс, който ще им даде нови възможности за професионална реализация.

Записването за безплатното обучение е до 21 февруари 2020 г. на ел. поща: spasena.gencheva@haycad-infotech.bg или на тел.: 0879 530 800. Повече информация може да намерите в сайта на Хайкад Инфотех – www.haycad-infotech.bg.